tisdag 11 november 2008

Malin Biller!

Det dök upp ett mycket spännande läsexemplar till bokhandeln med posten idag: Malin Billers seriestrippsamling Du vet att du vill!

Hela lunchen satt jag och bläddrade och garvade - inte skrattade, inte fnittrade, inte fnissade, GARVADE! - åt Malin Billers sanslöst roliga strippar och tecknarkollage, det var snudd på att jag inte fick i mig min mat under den åt ätning avsedda halvtimman. Hur har denna fantastiskt roliga serietecknerska kunnat undgå mitt serieälskande öga?!?
Smussel, smussel, läsexet av Du vet att du vill! åker fördolt och lömskt ner i handväskan för vidare läsning under aftonens busshemfärd. Och det kan vara så att jag kommer att "glömma" att ta det med tillbaka till jobbet när jag läst klart, vilken otur va! En olycka händer så lätt, ttt...

La Bibliofille

8 kommentarer:

 1. Åh - man tackar, ännu ett serietips!

  SvaraRadera
 2. Wow, det låter som ett bra julklappstips till maken som gärna läser serier.

  SvaraRadera
 3. Dieva: gå in på Malins Billers hemsida (Du har säkert inte missat länkarna) och ta en närmare titt på stripparna, om de kan vara något för maken! Jag ska sätta albumet i händerna på min Man redan i afton!

  SvaraRadera
 4. Tjo, vilken bra idé! Surfar in på hennes sida direkt! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Bokomaten: vassego! Tack själv för kattbokstipset, oartigt av mig att inte tacka hemma hos Dig!

  SvaraRadera
 6. Hmm. Så intressant att det blev dubbelt.

  Jag noterar för övrigt att du har packningshjälp av katten. Det tog ett tag innan jag fick ordning på motivet men det var en läcker bild.

  SvaraRadera
 7. Dieva: jag förenklar omgående! Brukar göra det, men soptunnan var borta när jag försökte. Märkligt...

  Herr Katt är en mycket duktig bokpackare, han trampade omkring så att det säkert inte skulle finnas något onödigt utrymme kvar mellan böckerna. Och låg på dem så att de inte skulle frysa i lådan... Eller för att vara besvärlig, har inte kunnat utröna vilket ännu!

  Egna bilder kan bli riktigt spännande om man vågar utforska Photoshop och Paint!

  SvaraRadera