lördag 25 oktober 2008

Nu är det roligt här igen!

Det har varit trist och dött hos La B. den senaste veckan, och jag kan egentligen inte skylla på någonting annat än jobb och böcker. För att kompensera för detta - och locka Er tillbaka, ÖVERGE MIG INTE!! - vill jag bjuda på en godsak ur det SERIEALBUM jag för närvarande glufsar i mig vid sänggåendet.
Fniss..! Hihi..! HAHA! Min kisse har en likadan mage som Buckley! Och en likadan huggtand!

La Bibliofille

10 kommentarer:

 1. Hihi! Dessutom - inte överger man en favvoblogg. Favvo=fult ord i sig, men fin innebörd.

  SvaraRadera
 2. Lisan: å, du smickrar mig (för inte fiskade jag efter beröm då jag utbrast "överge mig inte!" i inlägget, *ironi*)! Favvo har en mycket fin innebörd, så låtom oss bruka detta ord fritt! Det är annat med "värdo", tydligen en förkortning av "värdelös/-t", som både är fult och negativt, just "värdo" faktiskt.

  SvaraRadera
 3. Åh! Har "vi" den? Lägg undan en till mig! Eller om inte - kan du beställa den åt mig? Jag hämtar när jag kommer upp i november (vilket jag tänkt göra)! Jag älskar bra tecknat!

  SvaraRadera
 4. Get Fuzzy är en av husets favoriter.

  Bucky katt ger sken av att vara smart men är egentligen väldigt korkad. Hunden Satchel ger intryck av att vara dum men är egentligen riktigt intelligent.

  Som kattägare får man många goda skratt.

  SvaraRadera
 5. åh, tack för påminnelsen! get fuzzy var ju det bästa i Larsson när jag läste den för några år sedan. yes, här ska beställas!
  tror ingen kattägare inte kan se några buckydrag i sina älskling men jag hävdar bestämt att min barndomskompis krabat är mest lik. inte bara attityden utan också tanden stämmer på pricken!

  SvaraRadera
 6. I looove Get Fuzzy. Fortfarande sur på Larsson som tog bort serien ur tidningen. Man läser för lite serier faktiskt nu när jag tänker efter..

  SvaraRadera
 7. Ylva: me fix en Get Fuzzy åt Dig, självklart ska Du också ha! Kommer Du och hälsar på?!? Lycka!

  Dieva: igenkänningsfaktorn är skyhög hela tiden, särskilt mycket när det handlar om kloklippning och tonfisk!

  A-Lo: som kommentar till det Du berättar om Larsson kan jag bara citera Vivienne i Pretty Woman - Big mistake! HUGE!

  SvaraRadera
 8. Oh ja, jag är på gång. Har bestämt att jag åker upp i november nån gång. I december jag ingen tid mig mig ändå...

  SvaraRadera
 9. Ylva: jomen kom i december! Jag vet minst två på P&B som skulle hoppa jämfota av lycka om du kom dit på ett gästspel en dag eller två. Snäääällaaaa..!

  SvaraRadera